Ring i dag: (+45) 38 28 12 10

Forretningen

Brug os i dag, hvis du vil ha' os i morgen.

Åbningstider i butikken på Frederikssundsvej 177 C, 2700 Brønshøj:


Mandag - fredag: Kl. 10.00 - 17.30

Lørdag: Lukket

Vores søde damer i butikken kan råde og vejlede om det meste.

Vi har et meget stort udvalg på over 500 i lampeskærme i vores store tilstødende afdeling i butikken. Sortimentet indeholder også Le Klint, Lene Bjerre og håndsyede skærme, hvorfor kunder kommer langvejs fra for at vælge deres nye lampeskærme.

Udvalget af lamper til enhver brug findes i vores store overskuelige forretning, der er lavet, så kunden selv kan tænde den lampe, man vil se.


Vi har stort sortiment i lavvolt belysning og det helt nye LED-lys. I butikken kan et udvalg af den bedste LED-belysning ses i funktion. Vi har spots, lamper og LED-bånd i alle farver. LED-bånd kan bl.a. bruges til at belyse soklen eller i skabene i køkkenet, væggen bag TV'et, ekstra lys i bilen og i brusekabinen. Det fås i alle farver, også så man selv kan regulere dette mellem alle farver som normaltæt, stænktæt og vandtæt.

El-materiel på stor reolvæg i et meget stort udvalg.


Vi fører mange specielle lyskilder og belysninger. Derfor kommer mange blot for at købe lyskilder, de ikke kan få andre steder.

Vores ene forretningsvindue er fyldt med Le Klint lamper, som kan tændes udefra - også uden for åbningstid. Denne udstilling gør, at du kan se netop den lampe, du ønsker, uden at lampen er belyst af en hel masse andre lamper.


Prøv selv at tænde lyset udefra i vores butiksvinduer, når du kommer forbi.

Denne side bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter