Ring i dag: (+45) 38 28 12 10

Bella Elektrik & 3 EL-Teknik

Vi udfører alle former for installationsopgaver

Få uforpligtende tilbud

Velkommen

BELLA ELEKTRIK, Vilstrup Olesen & 3 EL-Teknik ejes og drives af aut. El-installatør Dan Bauerfeind, som startede som el-installatør i 1979.

De daglige arbejdsopgaver bliver løst af et team af aktive medarbejdere og elektrikere, som sætter kundeservice i højsædet, og som ved, at tilfredse kunder, der kommer igen og igen, er fundamentet i vores virksomhed. I 2012 nåede vi 22 ansatte.

Vi påtager os alle former for installations-opgaver - store som små - indenfor ejendommesservice, håndværk, industri og private. Virksomhedens grundlag er i dag bygget op af en lang række faste kunder i hele København, bl.a. i Brønshøj, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Valby og Ballerup, og vi ved, at de bedste anbefalinger, vi har fået, er via mund til øre metoden.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om vores virksomhed, står vi naturligvis gerne til rådighed. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud. Ring eller send en mail.

(Se kontaktoplysninger under punktet kontakt).

Med disse få ord vil vi ønske dig velkommen til hjemmesiden.

Åbningstider i butikken på Frederikssundsvej 177 C, 2700 Brønshøj:
Grundet Covid19 har vi ændret vores åbningstider. Vi holder åbent i det omfang det er muligt:

Mandag - Fredag: Kl. 10.00 - 17.30

Lørdag: Lukket

El-arbejde:

Mandag til fredag: Kl. 7.00 - 15.30

 

 

Relevante søgeord for 3 EL-Teknik: Bella Elektrik & 3 EL-Teknik | Elektriker Frederiksberg | Elektriker Østerbro | Elektriker Brønshøj | Elektriker København | Elektriker Valby | Elektriker Ballerup | Elektriker Nørrebro

Denne side bruger cookies

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter